blog

Kumsal Nikahı Organizasyonları

İzmir'de Sahil - Kumsal Nikahı Organizasyonları Önerisi 

İzmir'de deniz kenarında kumlar üstünde bir sahil nikah organizasyonu sizce de mükemmel değil mi ?

Önceden yalnızca nikah ve düğün salonunda nikah kıyılırken şimdilerde çok fazla seçenek mevcut. Kumsal, deniz altı, otel salonu, restoran bahçesi gibi farklı alanlarda nikah organizasyonu yaptırabilirsiniz. Çiftlerin çoğu kendilerini daha rahat hissedecekleri ya da onlar için anısı olan yerlerde nikah kıymayı tercih ediyor. Bu yerlerde ortaya çıkacak fotoğraflar ise gelin ve damat için birçok konudan daha önemli. Çünkü fotoğraflar yıllar geçse dahi sizlere gününüzün güzelliğini tekrar hatırlatacak unsurlar. Özellikle son yıllarda sosyal medyada fotoğraf paylaşmanın önemini de düşünürsek görselliği güzel ola fotoğraflarınızı sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz. Kumsal nikahı organizasyon fotoğrafları düğün fotoğrafçısı için çekmesi en olanaklı organizasyonlardan biridir.

izmir düğün fotoğrafçısı, Sahil Nikahı İçin Dekorasyon Önerileri, Kumsal nikahı saat kaçta olur, Kumsal Nikahı Mekan Seçimi, Kumsal Nikahı, Sahil Nikahı, Plaj Düğünü, düğün fotoğrafları, volkan aktoprak

Kumsal Nikahı Mekan Seçimi

Kumsal nikahı mekan seçimi yada plaj düğünü yapmak için illaki çok yüksek bütçeler ayırmak zorunda değilsiniz. Sahil kenarında bir evin bahçesinde, halka açık plajlarda istediğiniz tarzda bir düğün gerçekleştirebilirsiniz. Bütçeniz uygunsa beach clublar ve otellerin plajlarında da düğününüzü gerçekleştirebilirsiniz. İskelesi olan bir mekan seçerseniz düğünün yapılacağı yere tekne, kayık, deniz motoru ile gelebilirsiniz. Bu da davetlilerinize hoş anlar yaşatacaktır. Düğün fotoğrafçısı olarak hava koşullarını dikkate almanızı tavsiye etmekteyiz. Yağmur yağma ihtimaline karşı kapalı bir alan ayarlamanız yararınıza olacaktır.

Kumsal nikahı saat kaçta olur?

Kumsallarda ışık yoğun olduğu için nikah saati 20:00 gibi uygun olur. Gün batımı fotoğrafları daha güzel çıkacaktır.

izmir düğün fotoğrafçısı, Sahil Nikahı İçin Dekorasyon Önerileri, Kumsal nikahı saat kaçta olur, Kumsal Nikahı Mekan Seçimi, Kumsal Nikahı, Sahil Nikahı, Plaj Düğünü, düğün fotoğrafları, volkan aktoprak

Kumsal Konseptli Düğün ve Nikahlar

Kumsal nikahı denilince genellikle akla salaş bir gelinlik, mavi tonlarda damatlık, rahat ayakkabılı davetliler gelir. Bu nedenle kumsal nikahı hem rahatlığı seven hem de görsel temalara önem veren çiftlerin tercihidir. Çoğunlukla kumsal temalı çekim isteyen kişiler organizasyon firmasına gelmeden önce bu planı tasarlar. Düğün fotoğrafçısı sizler için aklınızdaki düşünceleri kumsala döker ve harika fotoğraflar elde ederseniz. Kumsal nikahınızdaki videolara denizdeki dalga sesleri eşlik eder. Fotoğraflarınız güneşin batışını arka plana doğal olarak alır. Doğadan güç almak, çabasız güzel bir düğün elde etmek istiyorsanız düğün fotoğrafçısı ile kolayca iletişime geçebilirsiniz.

Sahil Nikahı İçin Dekorasyon Önerileri

Bu konuda profesyonel şirketlerle anlaşarak istediğiniz dekorasyonları oluşturabilirsiniz. Gelin ve damatın yürüyeceği çiçeklerle bezenmiş bir yol, nikahın kıyılacağı kemerin etrafını saran bir tül ve şık çiçekler, sandalye süslemeleri hepsi birbiriyle uyum içerisinde olmalıdır. Masalarda çiçeklerin yanı sıra midye, deniz yıldızı şeklinde mumluklar kullanılabilir.

izmir düğün fotoğrafçısı, Sahil Nikahı İçin Dekorasyon Önerileri, Kumsal nikahı saat kaçta olur, Kumsal Nikahı Mekan Seçimi, Kumsal Nikahı, Sahil Nikahı, Plaj Düğünü, düğün fotoğrafları, volkan aktoprak

Kumsal Nikahı için Gelinlik ve Damatlık Seçimi

Gelinlik seçiminde plajın havasına uygun bohem tarzda gelinlikler tercih edilebilir. Klasik balık modellerde plajda rahat etme şansınız olmayabilir. Mini gelinlik modelleri plaj düğünlerinde tercih edilebilir. Damatlıklarda yine bohem tarz damatlıklar, keten modeller tercih edilebilir. Şortlu damatlıklarıda zevkinize uygun olarak tercih edebilirsiniz.

Plaj Nikahı için Gelin Saç Modelleri

Plaj düğünlerinde daha dağınık saç modelleri tavsiye edilmektedir. Dağınık topuzlar, su dalgası modeli ve örgüler genellikle tercih edilmektedir.

Nikah için Düğün Menüsü

Plaj düğünü konseptine en uygun olarak deniz ürünlerinden oluşan bir yemek menüsü hazırlanabilir. Devamında hafif bir meyve salatası tercih edilebilir. Düğün pastanızda deniz mahsülleri şeklinde süslemeler kullanabilirsiniz. Örneğin deniz kabukları, deniz atları şeklinde süslemeler yaptırabilirsiniz.

Kumsal Nikahı İçin Ayakkabı Seçimi

Plaj düğünlerinde ayakkabı tercihinizi rahat edebilmek için sandaletten yana yapmalısınız. Taşlı ve sade modellerden zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Rahat edebilmeniz için topuklu ayakkabı tercih etmemeniz daha uygun olacaktır.