blog

Kış Düğün Fotoğrafları - Kış Dış Çekim Fotoğrafları - Fikirleri

Kış Düğün Fikirleri

Farklılık isteyenlere Kış düğün fikirleri genellikle alışık olunan düğünler yaz ve ilkbahar aylarında yapılsa da kış düğünlerinin de yeri oldukça ayrıdır. Kış düğünü yapacaklar öncelikle yer seçimlerinde kendilerini yansıtan ortamı bulmalıdır. Gösteriş sevenler için büyük oteller, ağır süslemeli kapalı düğün salonları seçilebilir. Doğallık ve sadelikten yana olanlar için alternatif kış bahçeleri, ufak organizasyonlarla kar tatili otelleri göz önüne alınabilir. Mekan seçiminden sonra gelinlik ve damatlık modellerine bakılır. Uzun ve yarasa kollu, yakalı genelde a kesim gelinlikler tercih edilir. Yazın seçilen açık renk damatlıklar yerine de daha göz alıcı renkler seçilebilir. Bordo, lacivert veya siyah asil duracaktır. Gelinliğe aksesuar olarak şal ya da kürkler tercih edilebilir.

Masalarda çiçek tohumları, kar süslemeleri, kozalak ve rustik konseptle odunlar kullanılabilir. Renkler kırmızı-beyaz uyumunda daha açık ve koyu olarak seçilebilir. Yılbaşı süsleri olarak geçen geyik, kar taneleri masada şıklığı arttırır. İç ısıtan sıcak tonlarda ışık seçimiyle ortamı yumuşatabilirsiniz. Ayrıca süslemelerde ve aksesuarlarda inciler, kristal taşlar düğün fotoğraflarına fark katacaktır.

Kış Düğün Fotoğrafları, Kış Düğün Fikirleri, Kış Düğün Dış Çekimleri, Kış Düğünü Fotoğraf Çekimi, düğün fotoğrafçısı, volkan aktoprak, izmir düğün fotoğrafçısı, düğün fotoğrafları

Kış Düğün Dış Çekimleri

Kış düğün dış çekimleri ardından genelde gidilen balayı planları kayak tatilleri olur. Ahşap evlerde, şömine karşısında içilen şarap kışa güzellik katan anlar arasında yer alır. Uzun yürüyüşler ve değişik dış çekim yerleri görmek isteyenlere Nevşehir, Bolu gibi doğal güzellikleriyle ön plana çıkan yerler tavsiye edilebilir. Romantik ve doğayla iç içe vakit geçirilir. Balayını aktivitesiz ve dinlenerek geçirmek isteyen çiftlerimiz içinde spa merkezleri, termal sular ve masajlar olan yerlerde soğuk havaları içlerini ısıtarak geçirmeleri önerilir. Kış aylarında dış çekim çok farklı bir deneyim olacaktır.

Kış Düğün Fotoğrafları, Kış Düğün Fikirleri, Kış Düğün Dış Çekimleri, Kış Düğünü Fotoğraf Çekimi, düğün fotoğrafçısı, volkan aktoprak, izmir düğün fotoğrafçısı, düğün fotoğrafları

Kış Düğünü Fotoğraf Çekimi

Kışın tercih edilen düğün fotoğraf çekimlerinde beyaz gelinlik ve karla oluşan masalsı karelerle ölümsüzleşir. Dış çekim yapılabilecek güzel yerler seçilir. Hikaye oluşturulup ateş başında, kayakta veya renkli konfetilerle büyüleyici kareler oluşturabilir. Yeni oluşan düğün fotoğraf trendler arasında kış düğünü çekimlerinde gelin çiçeğine uygun battaniyeler, gelinlik üstüne giyilen kazaklar bulunuyor. Kazakla uyumlu papyon veya askıyla damatla uyum sağlayabilirsiniz. Ayrıca pelerin eşliğinde havalı ve asil görünmekte mümkün. Hem üşümenizi engeller hem uyum ve ahenk içinde çekilen fotoğraflarınıza kavuşmuş olursunuz. Kozalak ve odunlara yer verilen fotoğraflarla, at gibi asil hayvanların size eşlik etmesine izin vermelisiniz. Ortaya çıkan eşsiz manzaranın siz de hayranı olacaksınız.